martes, 8 de diciembre de 2015

Els nens i el Hapkido

Durant el mes de maig d'aquest any, vam tenir la oportunitat de gaudir d'una tarda acompanyats dels nens i nenes de 1er i 2n de primària de l'Escola Ferrer i Guàrdia de Granollers. Amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents activitats físiques i esportives que la ciutat de Granollers ofereix, vam ser convidats per fer una "mini"-class als mes petits. La veritat es que ens ho vam passar en gran, i estem segurs que el petits també. Ells, que encara no tenen la necessitat de dissimular ni voler caure bé a ningú, ens van fer gaudir de debò. I ni el meu company d'experiència ni jo mentiríem, si afirmem que tots dos aquell dia vam abandonar l'escola sent una miqueta mes feliços.





Sempre que puc, m'agrada reflexionar sobre la importància que tenen els nens d'avui pel futur, pel demà. Quan tenim la oportunitat de compartir moments amb ells, cal que tinguem sempre present que estem davant de les personetes que en un futur no tant llunyà prendran les decisions per nosaltres. Es per això, perquè segur que tots volem que el futur esdevingui millor que el present, el motiu pel qual ens hem d'esforçar al màxim en ensenyar-los adequadament, i sempre el millor que puguem. No hem d'escatimar en esforços, amb paciència i enginy podem aconseguir que donin el millor d'ells.
Hi ha un proverbi oriental que diu alguna cosa així: si l'alumne no acaba superant al mestre, ni l'alumne es un bon alumne, ni el mestre es un bon mestre. Crec que aquesta es la idea.


Al crit de Hapkiiiiii! ens vam acomiadar d'ells. Una forta abraçada a tots i totes, i per descomptat a la professora d'educació física per donar-nos la oportunitat de compartir un moment com aquest. Gràcies i fins la propera!

*Les cares dels nens no es veuen, perquè no ens va donar temps d'aconseguir les autoritzacions dels pares. De totes maneres, quina millor manera que rendir-los homenatge que amb allò que són: estrelletes!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario